top of page

Recent presenteerde Annefleur een korte film over de historie van de SNS bank van 1472 tot nu, geregisseerd door Lotte Milder. Binnenkort is ze ook te zien in de serie Tweestrijd, over het verhaal van Laura H. En in de serie Casus, binnenkort verwacht op Videoland.  Ze speelde recent in ‘Er zijn grenzen’ van Every Media en de NPO Zapp kinderserie ‘Slapenloze nachten’ onder regie van Niels Bourgonje, ze had rollen in Mocro Maffia 3, in GTST, als officier van justitie in ‘Schuldig of niet’ & ‘Verkracht of niet’, in de serie ‘Papadag’ en speelde ze in meerdere korte films zoals de Waterproevers, de Pinpas, Weerzienwekkend en Felix. 

Naast acteren spreekt ze veel in en is vaste stem van Siemens, Dove, Hyundai en is ze station voice van radio10. En heeft ze een eigen stemmencasting agency House of Voice.

in 2022 richtte ze samen met twee anderen 'de Kwartiermakers' op en organiseerden ze afgelopen maart 'Weesp Wijk Uit', een locatietheaterroute dwars door de wijken van Weesp ter ere van de samensmelting met Amsterdam. Ze deden dit in samenwerking met de city of Wesopa, Het Domijn en Terts Brinkhoff, platform Nexus en nog vele andere makers, ondernemers en performers. Ze bedacht en regiseerde de hele route en samen met Daan Nieber hostte ze als razende reporter de livestream. Meer info hierover is te vinden op dekwartiermakers.com

bottom of page